MasterChef Türkiye 2018 sezonu yarışmacılarından Kerem Giritlioğlu yarışmayı ikinci sırada tamamladı.
Giritlioğlu yurtdışında aşçılık eğitimi aldı. 2015-2016 yılında Le Cordon Bleu Avustralya-Sidney aşçılık okulunda eğitim gördükten sonra Türkiye'de çok sayıda restoran ve otelde çalıştı.
Ünlü yarışmacı, rekabet hayatının sona ermesinin ardından birçok rakibi gibi restoran açtı.
İzmir Urla'da restoran açan başarılı isim, son açıklamasıyla dikkat çekti.
Kerem Giritlioğlu, restoranının fiyatlarını ve porsiyonlarını açıkça anlattı. MasterChef Kerem, “Salataya 390 lira alıyorum” dedi ve şöyle devam etti:
“Salatanın porsiyonu büyük. Bazen menüyü alan kişi şunu veya bunu sorduğunda porsiyonun büyük olduğu konusunda uyarıyoruz.”
Kerem, şu sözleri söylediği videoyu şu notla paylaştı: “Şef biraz küstah.”
Eski yarışmacılardan Eda Karabulut, paylaşıma şu yorumu yaptı: “Canım kardeşim, harika lezzetinin sırrı, mükemmel bir aşçı olman ve işini aşkla yapmandır.”